Εκδρομές για σχολεία

Οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων μας μπορούν να φιλοξενήσουν προγραμματισμένες σχολικές εκδρομές.

Ο "Παράδεισος του Παιδιού" και η "Φωλιά του Παιδιού" βρίσκονται στις Αφίδνες Αττικής, πολύ κοντά στην Αθήνα, στο 31ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των πρώτων διοδίων, στη διαδρομή προς Καπανδρίτι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόκειται για χώρους περιφραγμένους, φυλασσόμενους, ασφαλείς, καθαρούς, επίπεδους, γεμάτους πράσινο με εγκαταστάσεις ιδανικές για αθλοπαιδιές. 

Τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 με τεχνητό χλοοτάπητα, μπάσκετ, βόλεϊ, πινγκ-πονγκ (υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος) παιδική χαρά, χώροι καθιστικών για ξεκούραση, και τραπεζαρία όπου μπορούν τα παιδιά να γευματίσουν.

Διατίθεται προσωπικό για την φύλαξη των χώρων, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι για την οργάνωση των δράσεων  και την επίβλεψη των παιδιών φροντίζουν οι δάσκαλοι συνοδοί.

Οι κατασκηνώσεις μας συνδυάζουν ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον όπου  τα παιδιά περνούν μια αξέχαστη μέρα γεμάτη διασκέδαση.

Η μίσθωση του χώρου μας για κάθε μαθητή ή επισκέπτη γονιό στις μεν ημερήσιες εκδρομές (μέχρι 14:00 μ.μ.) έχει υπολογιστεί στα 5 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., στις δε ολοήμερες στα 7€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Παιδιά άπορων οικογενειών θα φιλοξενούνται δωρεάν κατόπιν δική σας υπόδειξης.

Επίσης αν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά σας, μπορεί να διατεθεί στους μαθητές και στους ενήλικες γεύμα ύστερα από συνεννόηση μαζί μας. 

Το κόστος του γεύματος έχει καθοριστεί στα 7,5 € για κάθε άτομο συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Παράκληση για τη σωστή και οργανωμένη παροχή γεύματος να ειδοποιηθούμε μια εβδομάδα νωρίτερα για τον αριθμό των ενδιαφερομένων μαθητών και συνοδών. Σε περίπτωση επιλογής γεύματος, σας ενημερώνουμε ότι για τους δάσκαλους συνοδούς θα προσφέρεται δωρεάν.

Με την ελπίδα ότι θα έχουμε την χαρά της συνεργασίας  μαζί σας για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της εκδρομής σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας εσωκλείουμε ενημερωτικό δελτίο για την τοποθεσία και τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσής μας.

                       Με εκτίμηση,
Η υπεύθυνη προκατασκηνωτικών δραστηριοτήτων

                   Σαμακλή Δήμητρα

Χώροι Φιλοξενίας & Κατόψεις

** Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις  καλέστε στο 210- 6657470 (Κα Φωτάκη)
Διαβάστε περισσότερα