Εκδρομές για σχολεία

Εκδρομές για σχολεία

Οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων μας μπορούν να φιλοξενήσουν προγραμματισμένες σχολικές εκδρομές.

 

Ο "Παράδεισος του Παιδιούκαι η "Φωλιά του Παιδιού" βρίσκονται στις Αφίδνες Αττικήςπολύ κοντά στην Αθήναστο 31ο χλμΕθνικής οδού Αθηνών – Λαμίαςστο ύψος των πρώτων διοδίωνστη διαδρομή προς Καπανδρίτι.

 

Πρόκειται για χώρους περιφραγμένουςφυλασσόμενουςασφαλείςκαθαρούςεπίπεδουςγεμάτους πράσινο με εγκαταστάσεις ιδανικές για αθλοπαιδιές. 

 

Τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χμε τεχνητό χλοοτάπηταμπάσκετβόλεϊπινγκ-πονγκτοξοβολίααθλοπαιδιές, παιδότοπο, εικαστικά εργαστήρια,χώροι καθιστικών για ξεκούρασηκαι τραπεζαρία όπου μπορούν τα παιδιά να γευματίσουν.

 

Διατίθεται προσωπικό για την φύλαξη των χώρων και εξειδικευμένοι γυμναστές και παιδαγωγοί για την απασχόληση των παιδιών.

 

Οι κατασκηνώσεις μας συνδυάζουν ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον όπου  τα παιδιά περνούν μια αξέχαστη μέρα γεμάτη διασκέδαση.

 

Η μίσθωση του χώρου μας για κάθε μαθητή ή επισκέπτη γονιό στις μεν ημερήσιες εκδρομές (μέχρι 13:00 μ.μ.) έχει υπολογιστεί στα 5,5 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., στις δε ολοήμερες στα 7,5€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.ΑΠαιδιά άπορων οικογενειών θα φιλοξενούνται δωρεάν κατόπιν δική σας υπόδειξης.

 

Επίσης αν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά σαςμπορεί να διατεθεί στους μαθητές και στους ενήλικες γεύμα ύστερα από συνεννόηση μαζί μας. 

Το κόστος του γεύματος έχει καθοριστεί από 7,00€ για κάθε άτομο συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Αενώ για τους δάσκαλους συνοδούς θα προσφέρεται δωρεάν.

 

Με την ελπίδα ότι θα έχουμε την χαρά της συνεργασίας  μαζί σας για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της εκδρομής σαςσας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας εσωκλείουμε ενημερωτικό δελτίο για την τοποθεσία και τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσής μας.

                       Με εκτίμηση,
Η υπεύθυνη προκατασκηνωτικών δραστηριοτήτων

                   Σαμακλή Δήμητρα

 

Χώροι Φιλοξενίας Κατόψεις

** Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις  καλέστε στο 210- 6657470 (Κα Φωτάκη)