Εγγραφή στις κατασκηνώσεις μας

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για τις "Κατασκήνώσεις Ασημακοπούλου".

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για το καλοκαίρι 2019, οι κατασκηνώσεις μας θα λειτουργήσουν στις εξής περιόδους:

 «Παράδεισος του  Παιδιού»

Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 16 Ιουνίου – 8 Ιουλίου
Β΄  ΠΕΡΙΟΔΟΣ:  9 Ιουλίου - 31 Ιουλίου

«Φωλιά του Παιδιού»

Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 16 Ιουνίου - 8 Ιουλίου 
Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 9 Ιουλίου - 31 Ιουλίου
Γ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 1 Αυγούστου – 23 Αυγούστου

Εγγραφές μέσω ασφ. ταμείων
Για τη διευκόλυνση σας, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Ταμείο  ή στην Υπηρεσία σας για να ενημερωθείτε για την έναρξη των εγγραφών για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για την περίοδο που σας ενδιαφέρει.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια πληροφορία ή διευκρίνηση χρειάζεστε σχετικά με τις αιτήσεις στο ταμείο σας (μετά τις αλλαγές που έγιναν με τις ενοποιήσεις των ταμείων)

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ            
Σας ανακοινώνουμε πως ξεκίνησε η
 υποβολή αιτήσεων δικαιούχων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2019. Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες. 

Εάν δεν σας καλύπτει κάποιο ασφ. ταμείο και ενδιαφέρεστε να εγγράψετε το παιδί σας ιδιωτικά, είναι σημαντικό να γίνει έγκαιρα η κράτηση θέσης. 
 

Κόστος διαμονής

Το κόστος για τη διαμονή μιας περιόδου (22 μέρες) έχει καθοριστεί στο ποσό των 680 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Για δύο παιδιά (αδέρφια), το κόστος είναι 1200 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

Υπάρχει δυνατότητα μικρότερης διάρκειας παραμονής των παιδιών ως ιδιώτες, με κόστος 465 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Για δύο παιδιά (αδέρφια), το κόστος είναι 880 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α)

Στις παραπάνω τιμές παρέχεται έκπτωση για το ενδεχόμενο της εφ άπαξ καταβολής.

Επίσκεψη στις κατασκηνώσεις

Από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαίου και κάθε Σαββατοκύριακο, οι κατασκηνώσεις μας παραμένουν ανοιχτές, προκειμένου γονείς και παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους και να λάβουν προσωπική ενημέρωση για τη λειτουργία και το πρόγραμμά μας.

Τζάμπορι 2019

Τέλος, ανακοινώνουμε με χαρά , πως για άλλη μια χρονιά, στις  κατασκηνώσεις μας θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μας Τζάμπορι. Μια ....γιορτή  για κατασκηνωτές και φίλους, όπου μικροί και μεγάλοι υποδεχόμαστε το καλοκαίρι. Αθλοπαιδιές, παιχνίδια και πολύ κέφι. Το φετινό μας τζάμπορι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαίου, στον Παράδεισο & στη Φωλιά του παιδιού, ώρες 11:00-17:00. Σημειώστε την ημερομηνία και μέσα
από την σελίδα των κατασκηνώσεων στο facebook
θα ενημερωθείτε
για περισσότερες λεπτομέρειες.