Κατασκηνώσεις Ασημακοπούλου


 

Παίζω Μαθαίνω

Η Φωλιά του Παιδιού είναι η καινούρια μας κατασκήνωση. Βρίσκεται και αυτή στις Αφίδνες Αττικής, 30 λεπτά από την Αθήνα, μόλις 30 χλμ. Είναι δίπλα στον Παράδεισο του Παιδιού και έχει κατασκευασθεί σε ένα υπέροχο κτήμα, επίπεδο και ασφαλές και φιλοξενεί μέχρι 330 παιδιά σε κάθε περίοδο, μικρής κατά κανόνα ηλικίας (6-12 ετών).

Στην Φωλιά του παιδιού οι εγκαταστάσεις είναι φτιαγμένες με γνώμονα την εμπειρία μας πάνω στις λειτουργικές ανάγκες μιας σύγχρονης παιδικής κατασκήνωσης και διαθέτει όλους τους αναγκαίους χώρους για τις διακοπές των παιδιών σε περιβάλλον πολιτισμένο, άνετο και ασφαλές. Οι κοινόχρηστοι χώροι (τουαλέτες, ντους, ιατρείο, αναρρωτήριο, γραμματεία, μαγειρεία κλπ) είναι συγκεντρωμένοι σε ένα καινούριο, νεόκτιστο πολυτελές κτίριο 300 τμ με θαυμάσια αρχιτεκτονική ευαισθησία.

Όλες οι δραστηριότητες της μικρής μας κατασκήνωσης ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις δυνατότητες των μικρών ηλικιών που φιλοξενεί. Το μέγεθος και η υλικοτεχνική υποδομή των γηπέδων, τα αθλήματα, τα ομαδικά παιχνίδια και η ψυχαγωγία είναι προσαρμοσμένα σε αυτά που θέλουν και σε αυτά που αρέσουν στους μικρούς μας κατασκηνωτές. Γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της ηλικίας αυτής, η αμεσότητα, η ζεστασιά, η φροντίδα και ο σεβασμός στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού αποτελούν το κυριότερο μέλημα του ανθρώπινου δυναμικού μας.


 

Η Φωλιά του Παιδιού

Ο

Ανθρώπινος Παράγοντας

Και στις δύο κατασκηνώσεις μας που εποπτεύονται από την ιδρύτρια κα Ευγενία Ασημακοπούλου, την άμεση επαφή, φροντίδα, επίβλεψη και ευθύνη για τα παιδιά έχουν ο Τζώρτζης και ο Θάνος Ασημακόπουλος με συνεργάτες για πολλά χρόνια τώρα ένα άριστο επιτελείο που αποτελείται από τους κ.κ. Αγγελο Μακρή, Καθηγητή ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών, Μανώλη Ταταράκη, πτυχιούχο Κοινωνιολογίας Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστο Τσιατσιάνα, Ελπίδα Σιδηροπούλου, Βαγγέλη Αργυράκη, εκπαιδευτικούς, Νικόλα Μωράτη, παιδαγωγό, Άρη Ζέρβα, μουσικό, Όλγα Τσάμη, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι με αγάπη και υπευθυνότητα οργανώνουν και καθοδηγούν όλο το πρόγραμμα.

Το επιτελείο των κατασκηνώσεών μας πλαισιώνεται από τους ομαδάρχες και τους τομεάρχες οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία και ζήλο. Οι τομεάρχες ελέγχουν και συντονίζουν τέσσερις ομάδες ο καθένας και είναι ειδικευμένα άτομα (γυμναστές, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί) με πολύχρονη παρουσία στις κατασκηνώσεις μας.

Εσωτερικός γιατρός παρακολουθεί την υγεία των παιδιών και την καλή λειτουργία των κατασκηνώσεων.

Φιλικότατα,

Κατασκηνώσεις Ασημακοπούλου

 

 

   

Website Template by Interspire